Contact | 050-7370340

Over Zorgplaza

Zorgplaza is een onafhankelijk familiebedrijf met een jarenlange ervaring in de zorg. Ons doel is om te zorgen dat onze klanten met onze producten langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Te denken valt aan producten zoals een Sta-op-stoel, een scootmobiel, een toiletverhoger, een douchestoel, een hoog/laag bed, een traplift of een rollator. Onze adviseurs zullen samen met u kijken hoe wij u kunnen “ontzorgen” en wij voorzien u van een goed advies. Kortom, uw Zorg is onze Zorg.

Image

'Ik help u graag met het maken van de juiste keuzes'

Peter Westra - Adviseur bij Zorgplaza

 

Zorgplaza in de buurt of bij u thuis

Zorgplaza heeft een ruime showroom van 500 m2 in Roden, uw auto kunt u gratis naast onze winkel op onze ruime parkeerplaats parkeren. In onze showroom kunt u in alle rust rondkijken wat voor hulpmiddelen wij bieden om u te “ontzorgen”. Onze winkeladviseurs kunnen u, uiteraard onder het genot van een kop koffie, voorzien van een goed advies over de verschillende hulpmiddelen. Wanneer het voor u niet mogelijk is om naar onze winkel te komen dan komen wij geheel vrijblijvend bij u langs met een greep uit ons assortiment. U kunt dan op basis van uw wensen in uw eigen omgeving ervaren hoe onze hulpmiddelen u ontzorgen. Wanneer u toch graag bij ons in de winkel wilt komen dan is het ook mogelijk dat wij u, zonder kosten, bij u thuis ophalen en terug brengen. Zorgplaza is gevestigd in Roden maar wij leveren onze producten en diensten door geheel Nederland.

Zorgplaza unieke service

Vaak komen wij tegen dat onze klanten moeten wennen aan een andere fase in het dagelijkse leven; het lopen met een rollator of een wandelstok, niet meer zelfstandig uit een fauteuil kunnen opstaan, of gebruik gaan maken van een scootmobiel. Al deze veranderingen moeten een plekje krijgen en dat begrijpen wij bij Zorgplaza. Om dit proces te ondersteunen bieden wij bij veel van onze middelen de mogelijkheid om deze een paar dagen in uw eigen thuissituatie te proberen. Op deze manier ervaart u het beste wat onze hulpmiddelen voor u kunnen betekenen. Als klant staat u bij ons centraal, onze adviseurs staan u bij en adviseren u. Wanneer u snel een sta op stoel nodig hebt kunnen wij vaak binnen één dag een stoel leveren tot uw bestelde nieuwe stoel bij ons binnen is.

Zorgplaza en professionals

Zorgplaza werkt samen met professionals uit de zorg, zoals ergotherapeuten, fysiotherapeuten, thuiszorg en verpleegkundigen. Wij leveren onze producten en diensten ook aan verzorgings- en verpleeghuizen. Onze producten komen voornamelijk bij Nederlandse fabrikanten vandaan, al deze fabrikanten hebben, net als ons, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zowel landelijk als regionaal.

Zorgplaza gebruikte producten

Zorgplaza levert ook nette gebruikte producten zoals Sta op Stoelen en scootmobielen. Deze producten worden geheel door ons gereinigd en technisch nagekeken. Deze producten worden op maat geleverd en hebben een garantietermijn van maximaal 3 jaar. Wanneer een sta op stoel, hoog/laag bed, scootmobiel of rollator niet meer nodig is bieden wij een terugkoopregeling aan. Vraag onze medewerkers gerust naar onze voorwaarden hiervoor.

Zorgplaza verhuur en reparaties

Een deel van ons assortiment is ook te huur voor een minimale huurperiode van 1 week. U kunt bij ons onder andere scootmobielen, krukken, rolstoelen, bedden en sta op stoelen huren. Onze technische dienst repareert sta op stoelen indien mogelijk bij u thuis. Wij komen geheel vrijblijvend langs bij u thuis om te kijken wat de storing is en wat de eventuele kosten zijn voor reparaties. Vaak kunnen wij de storing ter plekke oplossen. Wanneer wij uw stoel niet ter plekke kunnen repareren hebben wij eventueel een tijdelijk leenmiddel voor u.

Wanneer u kiest voor Zorgplaza:

  • Kiest u voor professioneel advies
  • Kiest u voor een servicegerichte organisatie
  • Kiest u voor producten van hoge kwaliteit
  • Hebt u de keuze uit een ruim assortiment; nieuw en gebruikt
  • Bieden wij u onze eigen montage- en reparatiedienst

Contactgegevens

Zorgplaza
Kanaalstraat 27
9301 LP Roden (Noordenveld)

050-7370340
info@zorgplazanoord.nl

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 17:30
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00

Social media