Contact | 050-7370340

Van bad naar douche in 1 dag

Zorgplaza kan nu ook de ombouw van uw badkamer regelen. Gisteren nog in uw ligbad en vandaag aan het eind van de dag onder uw inloopdouche. Laat u bij ons in de showroom informeren naar de mogelijkheden om in 1 dag uw ligbad te laten vervangen door een inloopdouche. Op die ene dag wordt uw ligbad verwijderd en afgevoerd, we plaatsen een nieuwe douchecabine en we leveren uw badkamer schoon op opdat u aan het eind van de dag een heerlijke douche kunt nemen.

Uw bad staat prachtig in uw badkamer maar u gebruikt deze steeds minder vaak. Dat kan om verschillende redenen zijn, een reden die wij met regelmaat voorbij horen komen is dat het instappen niet meer zo eenvoudig gaat. Voor die mensen die hun badkamer niet volledig willen renoveren en aanpassen bieden we u bij Zorgplaza, in samenwerking met Van Bergen Welzijn, de mogelijkheid om in slechts 1 dag uw bad te laten ombouwen naar een pracht van een douchecabine. In diverse uitvoeringen en prijsklasses.

Mocht u tóch graag in bad willen blijven gaan dan bieden we u de mogelijkheid om een instapbad te laten plaatsen. Hierbij hoeft u niet de hoge stap te nemen maar kunt u eenvoudig via een deurtje instappen. Of u heeft een douchecabine maar daarvan is de instap ook te hoog en is de antisliplaag in de douche door de jaren heen steeds minder anti-slip geworden? Ook voor die situaties hebben wij de mogelijkheid om een nieuwe douchecabine te plaatsen met volop ruimte, een antislipvloer en eventueel handgrepen. Wilt u een geïntegreerde douchestoel, ook geen probleem.

Een douche-WC? In plaats van uw standaard toilet? Wanneer u voor het toiletbezoek afhankelijk bent van anderen dan bent u met een douche-WC weer helemaal zelfstandig. Een droog en fris gevoel na ieder toiletbezoek zonder papier te gebruiken, u kunt volledig vertrouwen op uw toilet op elk moment van de dag.

 

 

Voor vragen kunt u bellen met
050-7370340
of laat u gratis terugbellen.

Contactgegevens

Zorgplaza
Kanaalstraat 27
9301 LP Roden (Noordenveld)

050-7370340
info@zorgplazanoord.nl

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00

Social media