Contact | 050-7370340

Sta op stoel Groningen

Voor een sta op stoel Groningen gaat u naar Zorgplaza de Sta op Stoel Specialist. Deze aangepaste stoel kan met behulp van een elektromotor worden gekanteld waarmee het opstaan en het gaan zitten eenvoudiger wordt gemaakt. In samenwerking met fysio- en ergotherapeuten kunt u bij ons terecht voor een sta op stoel Groningen welke op maat wordt gemaakt. Deze draagt bij aan een gezonde zithouding en zorgt ervoor dat uw lichaam flexibel blijft.

Bekijk onze sta op stoelen »

Ergonomische sta op stoel Groningen voor optimaal zitcomfort

Een sta op stoel Groningen is in het bijzonder geschikt voor mensen met een fysieke beperking. Wanneer een groot gedeelte van de dag zittend wordt doorgebracht, is een gezonde zithouding van groot belang. Met een verkeerde zithouding wordt de wervelkolom niet goed ondersteund en dit kan op langere termijn leiden tot rugklachten, weefselirritatie of problemen met de bloedcirculatie, zenuwen en zelfs organen. Het regelmatig veranderen van zithouding zorgt voor optimale voeding van de tussenwervelschrijven en de sta op stoel Groningen zorgt hiervoor.

Eenvoudig bedienbare sta op stoel Groningen voor jarenlang zitplezier

De sta op stoel Groningen wordt volledig aangemeten op uw persoonlijke maten voor de juiste zithoogte, zithoek, zitdiepte armleggershoogte en lendenondersteuning. Uw zitplek beschikt over 3 motoren waarmee de rug, de voetenbank en de sta-op functie onafhankelijk van elkaar te bedienen zijn. Voor optimaal zitcomfort en hulp bij het opstaan, helpen wij u graag met een sta op stoel Groningen op maat.

Contactgegevens

Zorgplaza
Kanaalstraat 27
9301 LP Roden (Noordenveld)

050-7370340
info@zorgplazanoord.nl

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00

Social media