Contact | 050-7370340

Sta op stoel Friesland

Voor een op maat gemaakte sta op stoel in Friesland gaat u naar Zorgplaza de Sta op Stoel Specialist. In samenwerking met fysio- en ergotherapeuten zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten en afleveren van sta op stoelen Friesland, die het opstaan en het zitten eenvoudiger maken. Doordat de stoel op persoonlijke maat wordt gemaakt, draagt deze bij aan een gezonde zithouding en zorgt deze voor optimaal zitcomfort.

Bekijk onze sta op stoelen »

Op maat gemaakte sta op stoel in Friesland voor een goede zithouding

Wanneer u veel tijd zittend doorbrengt, is een goede zithouding van belang. Een goede zithouding zorgt voor de juiste ondersteuning van uw wervelkolom waardoor vele klachten worden voorkomen. De sta op stoel in Friesland wordt afgestemd de juiste zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, armleggershoogte en lendenondersteuning en biedt daarmee de juiste ondersteuning waar uw lichaam het nodig heeft. Afwisseling van uw zithouding is van belang voor het flexibel houden van het lichaam. Een sta op stoel Friesland beschikt over drie motoren die eenvoudig bediend kunnen worden met een afstandsbediening. Hiermee kunt u de rugleuning verstellen en de voetenbank en de sta-op functie gebruiken, zodat u regelmatig van houding kunt veranderen.

Kwaliteit sta op stoel in Friesland met persoonlijke service

Wij geven u graag passend advies voor de juiste sta op stoel in Friesland. Wij kunnen vrijblijvend bij u langs komen voor een demonstratie van de stoel. Voor een stoel van uw wensen heeft u keuze uit veelzijdige sta op stoelen Friesland in verschillende stijlen. De stoel wordt nauwkeurig afgesteld op uw persoonlijke maat en kan vaak binnen 48 uur bij u thuis worden geleverd. Als specialist in sta op stoel Friesland zijn wij u graag van dienst.

Contactgegevens

Zorgplaza
Kanaalstraat 27
9301 LP Roden (Noordenveld)

050-7370340
info@zorgplazanoord.nl

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00

Social media