Contact | 050-7370340

Sta op stoel Drenthe

Uw sta op stoel in Drenthe vindt u bij Zorgplaza de Sta op Stoel Specialist. Wij hebben jarenlang ervaring in het aanmeten en leveren van sta op stoelen. Wij werken nauw samen met fysio- en ergotherapeuten waardoor wij de best passende stoel voor u kunnen realiseren waarmee de juiste zithouding wordt gerealiseerd.

Bekijk onze sta op stoelen »

Sta op stoel in drenthe op maat gemaakt

De sta op stoel Drenthe kunt u eenvoudig bedienen door middel van een afstandsbediening. Hiermee kunt u de stoel eenvoudig omhoog laten gaan en iets kantelen zodat u gemakkelijker kunt opstaan en eenvoudiger kunt gaan zitten. Doordat de stoel over drie motoren beschikt die individueel van elkaar te bedienen zijn, kunt u ook de rugafstelling bepalen en eventueel de voetenbank gebruiken. Op deze manier kunt u regelmatig van zithouding veranderen, wat van belang is voor optimale voeding tussen de wervelschijven. De ergonomische sta op stoel Drenthe biedt de juiste ondersteuning aan de wervelkolom waarmee klachten zoals rugpijn, zenuwpijn en weefselirritatie worden voorkomen.

Een sta op stoel in Drenthe voor een optimale manier van zitten

Voor een optimale manier van zitten zijn er vijf factoren belangrijk. Het gaat om de juiste zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, lendenondersteuning en de juiste armleggershoogte. Dit kunnen wij voor u realiseren. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij de sta op stoel Drenthe deskundig voor u aanmeten. In ons veelzijdige assortiment zijn de stoelen verkrijgbaar in diverse stijlen waarmee u een mooie zitplek in uw huis kunt creëren. Voor een sta op stoel Drenthe zijn wij als specialist u graag van dienst.

Contactgegevens

Zorgplaza
Kanaalstraat 27
9301 LP Roden (Noordenveld)

050-7370340
info@zorgplazanoord.nl

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00

Social media