Contact | 050-7370340

FitForm najaarsactie 2019

Van 14 september t/m 19 oktober kunt u gebruikmaken van de exclusieve Fitform Najaarsactie 2019:

luxe opties gratis ter waarde van max. € 499,- óf 2e fauteuil voor de helft van de prijs.

Vraag ons naar de voorwaarden!

Image

'Ik help u graag met het maken van de juiste keuzes'

Peter Westra - Adviseur bij Zorgplaza

Fitform-fauteuils bieden optimale ondersteuning

 

Gezond zitten kan rugklachten voorkomen

 

Veel mensen brengen een groot deel van de dag zittend door. Voor de tv, tijdens het werk of omdat bewegen niet meer zo gemakkelijk gaat. Hoe meer je zit, hoe belangrijker het is hóe je zit. Dit kan rugklachten en ander lichamelijke ongemak voorkomen en verminderen. Gezond zitten dus, en dat begint bij een verstelbare fauteuil van hoge kwaliteit. 

 

Als je zit is het belangrijk dat het lichaam zoveel mogelijk in zijn natuurlijke vorm wordt ondersteund. Dat kan alleen met een op maat gemaakte of ingestelde fauteuil. Hiermee bereik je de meest ideale zithouding. Daarnaast is beweging ín de stoel van groot belang, door zoveel mogelijk van houding te veranderen. Met name de rug blijft daardoor in betere conditie. Een stoel met veel variatie in houdingen is daarom altijd de beste keus.

 

Een stoel ‘op maat’

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat voor gezond zitten het volgende nodig is: de juiste zithoogte, de juiste zitdiepte, de juiste armleuninghoogte, de juiste lendensteun en de juiste zithoek. Een stoel ‘op maat’ maakt dit mogelijk.

 

Juiste verstelbewegingen

Regelmatig van houding veranderen kan gezondheidsproblemen verminderen en voorkomen. Hoe krijg je dat zittend in een stoel voor elkaar? Het antwoord: met de juiste verstelmogelijkheden. Hiermee bedoelen we het verstellen van de beenondersteuning, de juiste relaxverstellingen en de sta-op functie. Alleen in een excellente fauteuil volgen deze verstelbewegingen de natuurlijke biomechanische draaipunten van het lichaam.

 

Fitform beste keus

De kwaliteitsverschillen tussen fauteuils zijn groot. Experts in ‘gezond zitten’ bevelen het merk Fitform aan vanwege de meeste beweegmogelijkheden. Daarnaast zijn dit fauteuils van hoge kwaliteit met een langdurige garantie. Fitform-stoelen zijn van Hollandse makelij en worden grotendeels met de hand vervaardigd. Van zo’n fauteuil heb je vele jaren plezier.

 

Contactgegevens

Zorgplaza
Kanaalstraat 27
9301 LP Roden (Noordenveld)

050-7370340
info@zorgplazanoord.nl

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00

Social media